- منوی سایت
در باره دوره آنلاین
فهرست مطالب :
بخش اول : محتوا
بخش دوم : مشخصات شرکت کننده ، مدت دوره و زیر ساخت های فنی
بخش اول
فصل اول : مهارت های نوآوری :
در این فصل کودکان و نوجوانان با استفاده از روش های خلاقانه آموزشی و استفاده از انیمیشن و ویدئو و بکارگیری متد آموزشی متفاوت ؛ با مهارت های نوآوری آشنا می شوند . آنچه در این بخش به کودکان و نوجوانان آموزش داد می شود ، حاصل تحقیقات سه پروفسور دانشگاه هاروارد هست که بر روی 2000 نفر از بهترین مدیران و 500 نفر از نوآورترین افراد جهان صورت گرفته است . این تحقیقات در پی پاسخ این پرسش بوده است که چرا برخی از انسانها نوآورند و برخی دیگر نیستند؟ واژه ها ، جملات ، متد آموزشی و خلاقیت های آموزشی ، یادگیری این مهارت ها را برای کودکان و نوجوانان بسیار آسان می کند . آنچه کوکان و نوجوانان امروز را در آینده متمایز می کند ، توانایی نوآوری آنهاست . تجربه آموزش آنلاین در شش ماه گذشته ، نتایج فوق العاده ای دشت .
فصل دوم : مهارت های هوش مالی :
هوش مالی ، هنر برخورد و رفتار صحیح با پول و افزایش توانایی حل مسائل مالی همینطور ایجاد و افزایش درآمد و برنامه ریزی بهتر پول هست . چیزی که همیشه قلب پدر و مادرها را به درد می آورد، دیدن فرزندانشان است زمانی که تازه از حمایت مالی خانواده خود خارج شده و وارد بازار کار و اجتماع می شوند، ولی به سرعت گرفتار مشکلات و بحران های مالی می شوند.
داشتن سواد مالی یکی از مهارت های مهم در زندگی است و در این برهه از زمان که رکود، تغییرات و تحولات اقتصادی روز به روز بیشتر می شوند، فرزندان ما بیش از هر زمان دیگری نیاز دارند تا در مورد سواد مالی آموزش ببینند و برای مواجهه با زندگی در آینده آماده شوند.
مسئله هوش مالی در کنار تربیت می تواند خیلی اهمیت داشته باشد. خصوصاً با توجه به شرایط اقتصادی کنونی که به شدت در حال تغییر است، یکی از چیزهایی که ذهن والدین را خیلی درگیر کرده، این است که فرزندانمان از لحاظ مالی درآینده چه سرنوشتی خواهند داشت؟! و چه بلایی سرشان خواهد آمد؟!
ثروتمندان برای رسیدن به ثروت، اقدامات خاصی انجام میدهند. این به آن معناست که افرادی که از نظر مالی موفق هستند و افرادی که وضع مالی بدی دارند، دارای ذهنیتهای متفاوتی نسبت به پول هستند. این تفاوت رازی را برای ما آشکار میسازد و آن اینکه موفقیت مالی تا حد زیادی تحت کنترل باور هایی است که افراد درباره پول دارند. در نتیجه اگر بر روی باورهای محدودکنندهای که دربارهی پول داریم پافشاری کنیم، مطمئناً از پیامدهای آن ضرر خواهیم کرد. کودکان و نوجوانان در این فصل با مفاهیمی چون ؛ درآمد ، هزینه ، پس انداز ، سرمایه گذاری ، دارایی ها ، دارایی های بد ، دارایی های خوب ، بدهی ، بدهی های خوب ، بدهی های ، اعتبار ، کمک و دادن هدایا به دیگران و ... آشنا می شوند .
فصل سوم : مهارت های زندگی :
بسیاری از مشکلات جوانان کشورمان در حل مسئله بیکاری و برخورداری از کیفیت زندگی بهتر ، نه بخاطر دانش ، بلکه بخاطر بینش و باورهای نادرست هست . یادگیری دانش در جوانی و بزرگسالی به راحتی ممکن است ، اما بینش و باورهای صحیح را به سختی می توان در بزرگسالی آموخت . در این فصل کودکان و نوجوانان با مهارت های نظم ، مسئولیت پذیری ، پشتکار ، خودباوری ، مهارتهای ارتباطی ، ارائه ، مهارت تفکر انتقادی ، توان حل مسئله ، تصمیم گیری ، کار گروهی و همچنین ارکان هشت گانه سواد دیجیتال آشنا می شوند . سواد دیجیتال کودکان و نوجوانان را با تهدیدها و فرصت های دنیای دیجیتال آشا می کند .
فصل چهارم مهارت های سواد آینده نگری :
جهان با سرعت فزاینده ای در حال تغییر است . آسیب پذیر ترین گروه سنی ، در این تغییرات فزایند ، کوکان و نوجوانان هستند . زیرا سیستم آمورشی کشور ( مدرسه و دانشگاه ) ، والدین و دانش آموزان ؛ بر اساس باورها ، تجربات و دانشِ امروز یا دیروز نسبت به انتخاب های آینده شان تصمیم می گیرند. این نوع تصمیم گیری ها با ریسک زیادی همراه هستند . بر اساس مطالعات آینده پژوهی ، 80% مشاغل امروز تا سال 2030 از بین می روند . کسب مهارت و دانش در باره چیزی که در آینده وجود ندارد ، کاری بیهوده است . کودکان و نوجوانان در این فصل با فناوری ها و مشاغل آینده آشنا می شوند . این دوره به آنها کمک می کند تا هوشمندانه تر در باره انتخاب رشته و شغل آینده تصمیم بگیرند .
بخش دوم :
در این دوره آموزشی کودکان و نوجوانان به دو مقطع سنی تقسیم می شوند :
الف : 8 تا 11 سال
ب : 12 تا 15 سال
مدت دوره 12 ماه هست ، کودکان و نوجوانان به صورت فصل به فصل آموزش می بینند .
در این دوره آموزشی ، از متد آموزشی بسیار خلاقانه و جذابی استفاده می شود . به همین دلیل کودکان و نوجوانان مشتاق یادگیری خواهند بود و این اشتیاق حفظ خواهد شد .