- منوی سایت
به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، در این نشست «محسن جلال پور» رییس پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره به تغییر شرایط کشور در فضای بین المللی و آغاز دوران پسابرجام، گفت: امروز افق روشنی پیش روی کشور قراردارد و برگزاری این نشست در جزیره کیش فرصت خوبی برای شناسایی ظرفیت های منحصر به فرد جزیره کیش و بهره گیری از آن ها برای تحقق توسعه کشور به شمار می آید.
وی از اعضای اتاق های سراسر کشور خواست، از توانمندی های همه شهرها به خصوص جزیره کیش در رشد و رونق اقتصادی بهره ببرند.
جلالپور با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص شکوفایی اقتصادی و حصول نتایج مثبت برای کشور، افزود: در سال های گذشته بیشتر فعالیت های اقتصادی در جزیره کیش به تبادلات اقتصادی داخل کشور و کیش محدود می شد و برخی اعضای اتاق های بازرگانی در این زمینه وارد همکاری و سرمایه گذاری با جزیره کیش شدند، اما در شرایط کنونی با توجه به تغییر وضعیت بین المللی کشور، امکان فعالیت های گسترده در بعد جهانی نیز فراهم شده است.
رئیس اتاق ایران از جزیره کیش به عنوان ویترین و دریچه سرمایه گذاری کشور یاد و تصریح کرد: جزیره کیش با نشان دادن یک ایران مترقی و پیشرفته می تواند تصویر خوبی از توسعه ایران برای سرمایه گذاران خارجی باشد. به همین دلیل برگزاری همایش ها و نمایشگاه های بین المللی در این جزیره از جمله موارد پیشنهادی رؤسا و اعضای اتاق در دیدار با رییس جمهور بوده است.
گفتنی است؛ نشست رؤسای سه اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون با رئیس جمهور و وزرای اقتصادی کشور 29 دی ماه برگزار شد.
وی در ادامه جزیره کیش را پایلوت شفاف سازی و کاهش بروکراسی های اداری دانست و گفت: در هشت ماه گذشته 150 هیأت از کشورهای خارجی به ایران سفرکرده اند که مطمئن هستم در ماه های آتی حجم استقبال دیگر کشورها برای برقراری ارتباط با ایران افزایش خواهد یافت.
رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور، در رابطه با جزیره هندورابی و برنامه منطقه آزاد کیش مبنی بر توسعه این جزیره، پیشنهاد تجهیز شدن آن برای بانوان را داد.
تهیه استراتژی مشخص برای حرکت مناطق آزاد
«پدرام سلطانی» نائب رئیس اتاق ایران نیز با انتقاد از روند راه اندازی مناطق آزاد در کشور، تصریح کرد: از همان زمانی که فکر ایجاد مناطق آزاد مورد توجه قرار گرفت، متأسفانه استراتژی مشخصی برای این امر درنظر گرفته نشد و این موضوع، بدبینی هایی را نسبت به مناطق آزاد درپی داشت و اینگونه تصور می شد که این مناطق به وجود امدند تا مسیری باشند برای ورود کالاهای مصرفی.
به اعتقاد وی باید مناطق آزاد، متناسب با محیط جغرافیایی خود بازتعریف شوند.
نائب رئیس اتاق ایران در ادامه خاطر نشان کرد: کیش به دلیل جذابیت های گردشگری خود باید در این حوزه تمرکز کند و اجازه دهد که بحث های سرمایه گذاری و اقتصادی به بندر چابهار منتقل شود. این بندر به دلیل پیوند با سرزمین اصلی و قرار گرفتن در مسیر آب های آزاد، ظرفیت های بهتر و بیشتری برای فعال شدن در مباحث سرمایه گذاری دارد.
«مسعود خوانساری» نائب رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق تهران نیز بر لزوم استفاده از فرصت های ایجاد شده پس از اجرای برجام در کشور اشاره کرد و گفت: در این دوران بخش خصوصی باید هوشیار تر از گذشته فعال باشد و از موقعیت موجود بیشترین بهره را ببرد.
وی آشنایی با ظرفیت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد کیش را هدف این نشست برشمرد.
در این نشست «علا میرمحمد صادقی» نایب رییس اتاق تهران، با تقدیر از تلاش های «مونسان» در توسعه کیش و اقدام شجاعانه وی در توسعه هندورابی با وجود همه موانع گفت: جزیره کیش غرور ملی همه مردم کشور ماست و باید متهدانه با فعالیت در این جزیره به جای انتقال سرمایه ها به کشورهای حوزه خلیج فارس از پتانسیل های این خطه برای درآمد زایی استفاده کنیم.
گفتنی است؛ رؤسای اتاق های سراسر کشور، طی سفر به جزیره کیش با سرمایه گذاران این منطقه آشنا شده و بازدیدی از جزیره هندورابی و دیگر ظرفیت های این جزیره در جذب سرمایه های داخلی و خارجی داشتند.